Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

BIPOL Videoscope P1 inspeksjonskamera

Artikkelnr:
BP-P1-A
Kamera:
Avhengig av probe
Synsvinkel:
360 °
Oppløsning :
800x480 px
Vann- og støvtett:
IP67
Rekkevidde (stang):
2,4 GhZ - 30 meter
Lagerstatus:

BIPOL Videoscope P1 er en høyoppløselig lettvekt bærbar videoenhet bygget for å møte behovene til ekstern visuell inspeksjon av ulike applikasjoner. Skopet har en robust kapsling (IP67), og er støv og drop-testet til en høyde på 2 meter. Selve konstruksjonen på skopet gjør det mulig for operatøren å jobbe i vanskelige og begrensede områder og tøffe miljøer. Det intuitive kontrollpanelet har blitt designet for brukerne. Ulike prober og tilbehør kan legges til for å forbedre og møte spesifikke behov i ulike felt. 

Et micro SD-kort 32 GB tillater lagring av bilder og videoopptak.
Live-bilder vises på en Bright New Generation 7 "LCD-fargeskjerm som gir en oppløsning på 800x480 piksler. P1 Videoscope inkluderer en 4x digital zoom og en bilderotasjon på 360°, i tillegg til flere vinkelobservasjoner av det inspiserte området. Et virtuelt tastatur tilbyr tekstanbefalinger på bilder og videoer for enkelt å klassifisere filer og generere inspeksjonsrapporter. Du kan lade P1 hvor som helst: hjemme, på verkstedet, ute, i bilen etc. Det utvidede batteriet gir opptil 5 timer kontinuerlig kjøretid.

En valgfri Wifi 2,4 Ghz-håndtak gir operatøren mulighet til å arbeide med sonder i en avstand på opptil 30 meter fra hovedenheten. Videoscope P1 har et et stort utvalg av kablede og trådløse videosonder som muliggjør kontroll på opptil 30 meter arbeidslengde. 

Produkter

Vis priser inkl mva