Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Camtronics Inspector 36 inspeksjonskamera

Artikkelnr:
Inspector 36 - Easybox DVR-DP - 50m
Kamera:
Ø=36mm
Synsvinkel:
100°
Stakefjær:
50m (30m og 40m som opsjon)
Trykktett:
Ja
Selvnivellerende:
Nei
Telleverk:
Ja
Arbeidsområde:
Ø=50-200mm (klarer 90° bend ved Ø=50mm)
Lagringsmedium:
USB-minnepinne
Lagerstatus:
Pris:
69 900,00 kr
Antall:

Camtronics inspeksjonskamera er av høy kvalitet, med innovative funksjoner og stor grad av fleksibilitet.

Inspector 36 m/Easybox DVR-DP leveres med trykktett Ø=36mm kamera på 50m fleksibel stakefjær (8mm) som klarer 90° bend helt ned i Ø=50mm. Kameraet gir meget god synsvinkel og billedkvalitet, og 6 kraftige LED lys gir god belysning og godt bilde i rør opp til Ø=200mm.

Det nyutviklede kamerahodet har kuleform, noe som forenkler fremføring av kameraet, i tillegg til forbedret bilde og belysning. Systemet er velegnet til inspeksjon både i tørre kanaler og i avløpsrør. Det finnes to kameraføringer tilgjengelig for å plassere kameraet høyere i røret.

Easybox DVR-DP kontrollenheten lar deg enkelt lagre video på USB-minnebrikke, og har en tydelig 10" skjerm, telleverk og mulighet for å skrive inn kommentarer til videoopptaket. Easybox har tilkoblinger for video inn og ut, 7-pins kamera konnektor, funksjonsbrytere for belysning, nullstilling av telleverk og transmittersignal av/på (tilbehør). Kontrollenheten leveres i kraftig transportkoffert som kun veier 10kg. Easybox kan benyttes med alle Camtronics sine kamera, og man trenger dermed ikke investere i ny kontrollenhet ved bytte av kameratype.

Systemet leveres komplett med batteri, 20m signalkabel (mellom stakefjær og EasyBox) og 50mm kameraføring.

Inspector® systemet kan konfigureres med forskjellige kamerastørrelser, kontrollenheter og tilbehør. Kontakt oss gjerne for mer informasjon!

Produkter

Vis priser inkl mva