Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Camtronics Inspector 48 inspeksjonskamera

Artikkelnr:
Inspector 48 - Easybox DVR-DP - 50m
Kamera:
Ø=48mm
Synsvinkel:
84°
Stakefjær:
50m (60m og 80m som opsjon)
Trykktett:
Ja
Selvnivellerende:
Ja
Telleverk:
Ja
Arbeidsområde:
Ø=75-400mm (klarer 90° bend ved Ø=75mm)
Lagringsmedium:
USB-minnepinne
Lagerstatus:
Pris:
86 990,00 kr
Antall:

Camtronics inspeksjonskamera er av høy kvalitet, med innovative funksjoner og stor grad av fleksibilitet.

Inspector 48 m/Easybox DVR-DP leveres med trykktett, selvnivellerende Ø=48mm kamera på 50m fleksibel stakefjær (7,5mm) som klarer 90° bend helt ned i Ø=75mm. Kameraet gir meget god synsvinkel og billedkvalitet, og 8 kraftige LED lys gir god belysning og godt bilde i rør opp til Ø=400mm.

Det nyutviklede kamerahodet har avlang form, noe som forenkler fremføring av kameraet, i tillegg til forbedret bilde og belysning. Systemet er velegnet til inspeksjon både i tørre kanaler og i avløpsrør. Det finnes to kameraføringer tilgjengelig for å plassere kameraet høyere i røret.

Easybox DVR-DP kontrollenheten lar deg enkelt lagre video på USB-minnebrikke, og har en tydelig 10" skjerm, telleverk og mulighet for å skrive inn kommentarer til videoopptaket. Easybox har tilkoblinger for video inn og ut, 7-pins kamera konnektor, funksjonsbrytere for belysning, nullstilling av telleverk og transmittersignal av/på (tilbehør). Kontrollenheten leveres i kraftig transportkoffert som kun veier 10kg. Easybox kan benyttes med alle Camtronics sine kamera, og man trenger dermed ikke investere i ny kontrollenhet ved bytte av kameratype.

Systemet leveres komplett med batteri, 20m signalkabel (mellom stakefjær og EasyBox) og 70mm kameraføring.

Inspector® systemet kan konfigureres med forskjellige kamerastørrelser, kontrollenheter og tilbehør. Kontakt oss gjerne for mer informasjon!

Produkter

Vis priser inkl mva