Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Camtronics Inspector ZRK70 inspeksjonskamera

Artikkelnr:
Inspector ZRK70 - Easybox DVR-DP
Kamera:
Ø=72mm (fri rot./230° dreibart)
Synsvinkel:
84°
Stakefjær:
60m (80m og 100m som opsjon)
Trykktett:
Ja
Selvnivellerende:
Ja
Telleverk:
Ja
Arbeidsområde:
Ø=110-500mm (klarer 90° bend ved Ø=110mm)
Lagringsmedium:
USB-minnepinne
Sender:
512Hz
Lagerstatus:

Camtronics inspeksjonskamera er av høy kvalitet, med innovative funksjoner og stor grad av fleksibilitet.

Inspector ZRK70 m/Easybox DVR-DP leveres med trykktett, selvnivellerende Ø=72mm kamera på 60m fleksibel stakefjær som klarer 90° bend helt ned i Ø=110mm. Kameraet gir meget god synsvinkel og billedkvalitet, og 12 kraftige LED lys gir god belysning og godt bilde i rør opp til Ø=500mm. ZRK70 har innebygd 512Hz transmitter for sporing.

Kamerahodet kan rotere fritt, og dreies 230° for full oversikt i røret. ZRK70 har en "socket test" funksjon som retter kameraet vinkelrett mot rørets innside for enkel kontroll av rørkoblinger, og kameraet har manuell fokus for sylskarpe bilder. I tillegg kan kameraet utstyres med laser avstandsmåler for å beregne diameter og eventuell deformasjon. Systemet er velegnet til inspeksjon både i tørre kanaler og i avløpsrør. Det finnes tre kameraføringer tilgjengelig for å plassere kameraet høyere i røret.

Easybox DVR-DP kontrollenheten lar deg enkelt lagre video på USB-minnebrikke, og har en tydelig 10" skjerm, telleverk og mulighet for å skrive inn kommentarer til videoopptaket. Easybox har tilkoblinger for video inn og ut, 7-pins kamera konnektor, funksjonsbrytere for belysning, nullstilling av telleverk og transmittersignal av/på (tilbehør). Kontrollenheten leveres i kraftig transportkoffert som kun veier 10kg. Easybox kan benyttes med alle Camtronics sine kamera, og man trenger dermed ikke investere i ny kontrollenhet ved bytte av kameratype.

Inspector® systemet kan konfigureres med forskjellige kamerastørrelser, kontrollenheter og tilbehør. Kontakt oss gjerne for mer informasjon!

Produkter

Vis priser inkl mva