Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Forstørr bilde
Cirrus Invictus utendørs støymåler
Cirrus Invictus utendørs støymåler

Cirrus Invictus utendørs støymåler

Artikkelnr:
Invictus
Måleområde:
20 til 140 dB
Minne:
32GB
Mikrofon:
Klasse 1
Lagerstatus:
Utsolgt

Cirrus Invictus er en alt- i - ett løsning for måling av utendørsstøy. Den finnes i tre forskjellige varianter, en portabel løsning som er lett å bære med seg for kortere oppdrag, en semi portabel løsning for lengre oppdrag og fastmontert løsning i stolpe. Alle løsningene kan leveres med værstasjon og er mulig å sette opp med video opptak.

Cirrus Invictus brukes til utendørs monitorering av støy fra for eksempel byggeplass, motorsport arenaer, vindmølleparker, skytebaner og flyplasser. Med NoiseHub2 software og GPRS/3G modem eller LAN/WiFi, kan du koble sammen flere målere, laste ned data, publisere rapporter på internett og epost eller sende alarmer som SMS, epost eller Twitter meldinger.

Selve instrumentet har en stor, krystallklar 7" fargeskjerm og instrumentet er lett og intuitivt å programmere. Det har et innebygget minne på hele 32GB og lagrer GPS data med hver måling. Som opsjon, kan den også leveres med 1:3 oktavbånd. Du har også mulighet for avspilling av lyd live. Mikrofonen er klasse 1 og den har dobbel vær og vind- beskyttelse.

Invictus kan tidsprogrammeres og du kan velge å måle for eksempel kun på virkedager i arbeidstiden. Du kan også sette et gitt lydnivå trigger alarmer som sendes som SMS, epost eller Twitter meldinger.

Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies