Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Retrotec Blower Door EU301 m/DM32

Artikkelnr:
EU301
Måleområde:
4,6 til 1376 m3/h
Dørramme:
B=0,67 til 1,11m H=1,36 til 2,47m
Instrument:
DM32
Lagerstatus:

Komplett system for trykktesting av mindre bygninger. Kapasitet 4,6 til 1376 m/3h.

Retrotec Blower Door er et anerkjent og komplett system for tetthetsprøving av bygninger, eksempelvis eneboliger, rekkehus, leiligheter, boligblokker, næringsbygg, idrettshaller, isolater, datarom osv.Retrotec Blower Door EU301 leveres med justerbar aluminiums ramme for montering av vifte i døråpning, vindu etc. DM32 måleinstrument med touch screen forenkler bruken av systemet med direkte visning av lekkasjetallet.

EU301 inneholder:
  • Vifte med justerbar hastighet
  • Aluminiums ramme og duk med myk transportkoffert
  • DM32 måleinstrument med touch screen for direkte avlesning av lekkasjetall, trykk, mengde etc. 
  • FanTestic dataprogram med norsk tekst og norsk rapport mal! 
  • Solid transportkoffert
Som eneste leverandør i Norden leverer vi digitalt manometer med touch screen for automatisk test og direkte beregninger av lekkasjetallet i instrumentets display. Det er også mulig å foreta automatisk test via PC'n med rapportgenerering direkte til Word / Excel med programpakken FanTestic som følger med. I tillegg gir Fantestic deg analyser, kalkuleringsprosedyrer og rapporter etter ditt eget ønske. Dataprogrammet leveres med norsk tekst.

Ved å benytte Retrotec Blower Door vil man få dokumentert byggets lekkasjefaktor i henhold til NS 13829 / NS-EN ISO 9972:2015 og Teknisk Forskrift. Systemet kan benyttes alene eller sammen med våre termografikamera, for å oppnå den optimale løsningen. 

Produkter

Vis priser inkl mva