Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

DEMO KAMERA; FLIR T860 termografikamera

Artikkelnr:
FLIR T860
Lagerstatus:

Det innovative FLIR T860 termokameraet er designet for å forbedre synligheten og selve inspeksjonen av kritiske kontrollpunkter. Kameraet fungerer utmerket til inspeksjon av alt fra høyspent komponenter til prosessanlegg, mekanisk og elektronikk. Kameraet har viewfinder og 180° roterbar linse som gjør kameraet enkelt  å bruke, og lett å betjene selv i lyssterke applikasjoner (f.eks. utendørs i sollys). Ved bestilling kan du sette opp kameraet for et internt system for inspeksjonsruter som hjelper deg å lagre termisk data og bilder i en logisk rekkefølge for raskere feilsøking og reparasjon. Forebygg kostbar nedetid i dine anlegg med FLIR T860. LCD skjermen er hele 4”, og selvfølgelig med touch betjening slik at kameraet blir enkelt og intuitivt å betjene i kombinasjon med et oversiktlig menysystem.

I tillegg:
Integrert inspeksjonsrute og ny FLIR software bistår i innsamling og håndtering av kritisk data.
Vurderer den termiske tilstanden til utstyr og systemer fra alle vinkler, og under alle lysforhold.
Spar tid og del data raskere for å øke effektiviteten ute i felten.

FLIR T860 innehar MeterLink*, en unik funksjon fra FLIR. Via Bluetooth kobles termografikameraet sammen med måleinstrumenter fra FLIR; strømtengene CM78 og CM83, MR77 fuktmåler og DM93 multimeter. Verdiene fra instrumentene vil automatisk overføres og vises live i termografibildet. Måleverdiene lagres sammen med termografibildet, noe som gjør at man sparer tid og eliminerer risikoen for feilaktige måleresultater.

FLIR T860 leveres komplett i robust koffert med lader, 2 stk. batterier, lader / strømforsyning, videokabel, USB-kabel, HDMI kabel, SD-kort, skulder rem, kalibreringssertifikat og FLIR Tools+ programvare.

Produkter

Vis priser inkl mva