Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Fluke Ti401 Pro termografikamera

Artikkelnr:
Fluke Ti401 Pro
Detektor:
640x480
Visuelt kamera:
Ja
Måleområde:
-20/+650°C
Termisk følsomhet (NETD):
0,075°C
Stemmeopptak:
Ja
Fluke Connect:
Ja
Auto hot - cold spot: :
Ja
Utskiftbare linser:
Ja, Makro,tele og vidvinkel
AutoBlend:
Ja
IR-PhotoNotes:
Ja
LaserSharp Auto Focus System:
Ja
Lagerstatus:
Pris:
79 999 kr
Valg:

Antall:

Fluke Ti401 Pro har en robust høyoppløselig 640x480 berøringsskjerm for rask menynavigering. Med kameraet kan man ta ekstra digitale bilder for å vise sin plassering og eventuelt benytte IR - PhotoNotesTM for enklere kontroll og fremvisning av IR-bildene. Standard er også radiometriske videoopptak slik at man kan streame en video (USB og HDMI). 

Leveres i tillegg med AutoBlendTM modus og Flukes Fusion Teknologi som gjør at man kan velge hvordan bildene skal vises, både i displayet og i rapporten. Man kan også lese inn kommentarer til hvert enkelt bilde. Kameraet har også automatisk markering av både det varmeste og kaldeste temperaturpunktet "live" i displayet, og viser både termisk og visuelt bilde.

Rask kommunikasjon forgår med trådløs bildeoverføring direkte til PC, iPhone eller iPad.

Ekstralinser og batteri kan byttes raskt og enkelt, noe som gir ekstra fleksibilitet. Alle bilder lagres på minnebrikke, som kan behandles i SmartView programvare for analyse og utskrift av rapporter. En SmartView Mobile App er også tilgjengelig.

Kameraet er velegnet for inspeksjon av bygg, teknisk utstyr, elektrotavler, mekanisk inspeksjon etc.

Ved hjelp av Fluke Connect  kan du enkelt dele måledata med dine kollegaer og andre som er avhengige av informasjonen. Les mer om Fluke Connect her! Appen er gratis og kan lastes ned på App Store og Google play.

Leveres komplett med kalibreringssertifikat, 2 stk. oppladbare batterier, ladestasjon for begge batteriene, 4GB SD WiFi minnekort, kortleser, USB datakabel, SmartView programvare med rapportgenerator, koffert og brukermanual.

Produkter

Vis priser inkl mva