Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Greyline PDFM5.1 mengdemåler

Artikkelnr:
PDFM 5.1
Nøyaktighet:
±2% av full skala
Måleområde:
0,03 til 12,2 m/sek
Rørdimensjoner:
12,5 mm til 4,5 m
Batterilevetid:
18 timer / 18 dager (sparemodus)
Lagerstatus:
Pris:
35 900,00 kr
Antall:

Greyline PDFM5.1 er en portabel, doppler-basert ultralyd væskemengdemåler for måling av væsker med bobler, store eller små partikler (borreslam, kloakk, etc.). Måleren har innebygd datalogger, 4-20mA utgang og USB port til PC for dataoverføring. Instrumentet er enkelt å programmere og har display for avlesning lokalt.  Instrumentet leveres med føler som enkelt kan monteres utvendig på røret. Føleren kan ta rørdimensjoner fra Ø=12,5 mm til 4,5 m. På instrumentets display kan man avlese mengden i liter eller m3 i forskjellige tidsperspektiv.

Med versjon 5.1 er du sikker på at måleresultatene er riktige: viser instrumentet en måleverdi, er denne innenfor den oppgitte nøyaktigheten. Er signalene for dårlige til å bli tolket, viser instrumentet ingen måleverdi. PDFM trenger bobler/partikler/slam i væsken for å måle hastigheten. Med kjent hastighet regner instrumentet ut mengden ihht. inntastet rørdiameter.

Greyline PDFM 5.1 har et spesielt innebygd system som korrigerer for interferens, støy og turbulens. Dette systemet sikrer nøyaktige målinger. Man kan også justere demping og følsomhetsnivået på føleren. Den innebygde dataloggeren kan lagre opp til 3000 000 måleverdier, og alle data kan overføres til Greyline Logger dataprogram, og vises som grafer eller tabeller. Man kan avlese max, min og middelverdi, samt total mengde.

PDFM 5.1 leveres komplett med føler, kabler, gelé og Greyline Logger programvare for Windows PC.

Produkter

Vis priser inkl mva