Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Forstørr bilde
Leica DISTO S910 touch målekoffert
Leica DISTO S910 touch målekoffert

Leica DISTO S910 touch målekoffert

Artikkelnr:
887900
Måleområde:
0,05 – 300 m
Nøyaktighet:
± 1,0 mm
IP grad:
IP 54
Måleenheter:
m, ft, in
Målinger pr lading:
Opptil 4000
Lagerstatus:
Utsolgt
Pris:
20 500 kr
Antall:
Målekoffert med avstandsmåler, presisjonsadapter og stativ.

Leica Disto S910 er verdens første laser avstandsmåler med punkt til punkt måling fra samme utgangsposisjon. Med P2P-teknologien revolusjonerer denne modellen måling med håndholdte laseravstandsmålere. Den integrerte Smart Base gjør det mulig å måle avstander (f.eks. bredder) mellom to vilkårlige punkter fra samme ståsted. Kombinasjonen av Smart Base og den integrerte helningssensoren gir helt nye muligheter og gjør Leica Disto S910 til den mest allsidige laseravstandsmåleren på markedet.

Med Leica Disto S910 kan du lagre alle de målte punktene i en DXF-fil, som en plantegning, vegglayout eller også som 3D-data, som siden kan lastes ned til en datamaskin på kontoret ved hjelp av en USB kabel. For å gi deg komplett og pålitelig dokumentasjon lagrer du samtidig også bilder som viser hvor du målte. Dette gjør det enklere å lage mer nøyaktige tegninger og det gjør kvalitetskontrollen smidigere.

Måledata kan også overføres i sanntid til for eksempel en bærbar datamaskin, ved hjelp av WLAN, for videre behandling i det programmet du foretrekker. Du oppretter forbindelsen ved å sette opp en hotspot. Du kan overføre så mange målepunkter du ønsker, med eller uten bilder og opprette eller kontrollere dokumentasjon i sanntid. Den kostnadsfrie Leica Disto Transfer programvaren med plugin-software støtter også overføring av måledataene til AutoCAD® og BricsCAD®.

Stor berøringsskjerm for rask og intuitiv bruk. Du bruker vanlige håndbevegelser som å sveipe og zoome med to fingre. Alle funksjonene er enkle og lett tilgjengelige. Målinger kan også gjøres ved bruk av berøringsskjermen. Med dette unngår man utilsiktet bevegelse av Leica Disto S910 i løpet av målingen.

Det har aldri vært enklere å bestemme bredden, høyden, arealet eller diameteren til en gjenstand. En måling ved rette vinkler på gjenstanden er alt det som trengs. Så merkes ønsket dimensjon med to piler på bildet, og de målte verdiene vises på skjermen.

FTA360 presisjonsadapter minimaliserer avvik ved indirekte målinger, og er utstyrt med en libelle for å sikre at det står i vater. Adapteren benyttes til å sette på TRI 70 eller TRI 100 tripod stativ. FTA360 har finjustering i horisontal- og vertikalplanet.

Målekofferten leveres komplett i en solid koffert med FTA360 presisjonsadapter og TRI120 stativ.

Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies