Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Miran SapphIRe XL gassanalysator

Lagerstatus:

Miran SapphIRe XL er den komplette gassanalysator for registrering og måling av gasser. Instrumentet er et IR-spektrofotometer og kan måle opptil 120 ulike gasser. Man kan ha samtidsmåling på 4 forhåndsprogrammerte gasser, og hver enkelt gass kan innstilles med alarmfunksjon. Det er mulig å ha opp til 9 bibliotek for samtidsmåling. Instrumentet kan benyttes både som stasjonær og portabel enhet. Miran SapphIRe har display for avlesing av øyeblikksverdier og innebygd datalogger for måling over tid.

For måling av ukjente gasser (ved eksplosjoner, lekkasjer, ulykker etc.) kan instrumentet også leveres med et såkalt "Scan oppsett". Man foretar da en måling etter vanlig prosedyre som så lagres i instrumentet. Ved å overføre målingen til PC og dataprogrammet ThermoMatch, vil man kunne "scanne igjennom" de 120 gassene som instrumentet er satt opp for, og dermed få kartlagt riktig gasstype.

Instrumentet kan også leveres for måling av en enkelt gass, modell SapphIRe DL, eller for måling av opp til 50 gasser, modell SapphIRe SL.

Miran SapphIRe XL leveres komplett i solid transportkoffert m/hjul som inneholder følgende: Oppsett for 120 gasser, 1 sett samtidsmåling, dataprogram, PC-kabel, 1 stk. nullpunktsfilter, 1 stk. partikkelfilter, 1 stk. måleslange, batteri, lader/trafo 230VAC, kalibreringssertifikat samt engelsk og norsk brukermanual. 

Produkter

Vis priser inkl mva