Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Protimeter fuktpakke 3

Artikkelnr:
P17714-AQ
Lagerstatus:
Pris:
7 400,00 kr
Antall:

Fuktpakke fra Protimeter som inneholder instrumentene Hygromaster 2 og Aquant 2.

Protimeter HygroMaster 2 er en fuktmåler som måler luftfuktighet (% RH), lufttemperatur, overflatetemperatur med laser (IR) og duggpunkt. Vi har lagt til et bakbelyst display, med et intuitivt brukergrensesnitt. Protimeter HygroMaster 2 er en avansert fuktmåler og er oppfølgeren til toppmodellen HygroMaster. Hygromaster 2 har helt nytt design, og en rekke fler funksjoner en forgjengeren. Instrumentet har et innebygd infrarødt termometer for måling av overflatetemperatur, og beregning av duggpunkt. Dette betyr at du kan peke laseren på overflaten, og instrumentet vil fortelle deg når det vil kondensere på overflaten. Dette er instrumentet for alle som driver med overflatebehandling, ventilasjon og inneklima.

Protimeter Aquant 2 er en fuktsøker som fungerer på alle materialer. Instrumentet er egnet til å kartlegge skade og skadeomfang ved fuktskader i bygge og konstruksjonsmaterialer. Overflatefukt som feks kondens påvirker ikke søkeresultatet. Aquant 2 søker inntil 19 mm inn i materiale. Søkeresultat vises på en skala fra o-1000 og med led lys i grønn, gul og rød.

Pakken inneholder følgende: Protimeter Hygromaster 2, Aquant 2, Protimeter QuickStick (Sensor for måling av relativ luftfuktighet) og veske med plass-støpt skum.

Produkter

Vis priser inkl mva