Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Protimeter MMS 2 fuktmåler

Artikkelnr:
P18800-N
Vekt:
283g
Batteri:
9V
Måleområde pigger:
7.9% til 99% WME
Måleområde IR:
-10 °C til 50 °C
Måleområde Quickstick:
0 til 100% RH
Lagerstatus:
Pris:
11 178 kr
Antall:
Protimeter MMS 2 er et komplett måleinstrument for måling og indikering av fuktighet i materialer og luft. Instrumentet er bygd på den kjente suksessen Protimeter MMS, som kanskje har vært den mest brukte fuktmåleren blant fagfolk i Norge. De viktigste funksjonene fra forgjengeren er selvsagt ivaretatt, i tillegg til en god del nye egenskaper.

Instrumentet er en komplett måler som kan søke etter fukt i alle materialer og måle i tre (%) og betong (RH%). Ved målinger i treverk kan man korrigere for de fleste norske tresorter. Man har også mulighet for å måle duggpunkt, og Protimeter MMS 2 har også innebygd lasertermometer. Med denne kan man måle overflatetemperaturen, og sammen med luftfuktighetsmålingen bestemme om det er fare for mugg på overflaten. Instrumentet har norsk språk i displayet og det er mulig å benytte tilbehør fra "gamle Protimeter instrumenter". Instrumentet er utstyrt med en stor og tydelig fargeskjerm og har et helt nytt og brukervennlig grensesnitt.

Protimeter MMS2 leveres i veske med QuickStick føler for relativ luftfuktighet og temperatur, Heavy Duty piggelektrode og norsk brukermanual.

Produkter

Vis priser inkl mva