Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Radonmåler R3

Artikkelnr:
R3
Måleområde:
10-10000 Bq
Minne:
4 kB = 4096 timers måling
Dimensjoner:
50mm x 60mm x 120mm
Lagerstatus:
Pris:
11 300,00 kr
Antall:

R3 måler temperatur, luftfuktighet og atmosfærisk trykk i tillegg til radoninnholdet, noe som gjør produktet veldig anvendelig! Ved en radonkonsentrasjon på 200 Bq/m3 tar det kun 4 timer å oppnå en statistisk nøyaktighet på +/- 10 %. Ved høyere radonkonsentrasjoner går det enda hurtigere. Vi anbefaler allikevel at man alltid måler minst 1 døgn for å få frem en middelverdi. R3 har minne for 4 måneders kontinuerlig måling (4096 timer).

Ved å koble radonmåleren til en PC kan du se radonkonsentrasjonen over hele måleperioden time for time. På fremsiden av instrumentet finnes det 2 lysdioder som viser om radoninnholdet ligger over eller under forhåndsinnstilt grenseverdi. Man kan også enkelt endre den forhåndsdefinerte grenseverdien på 200 Bq/m3 dersom det er ønskelig. R3 er fremtidens "filmboks". Ved bruk av sporfilm kan resultatet variere fra person til person avhengig av hvordan filmen blir analysert (manuell eller maskinell telling av prikker). En filmboks kan enkelt flyttes fra sitt opprinnelig målested.

R3 starter automatisk en ny måleperiode om strømmen blir brutt, men den nye målingen kommer frem som en ny måleperiode og gamle data beholdes i minnet. Slik kan måleinstrumentet flyttes til flere rom uten at den behøver og tømmes til datamaskin først. I tillegg til sensor for atmosfærisk trykk, har nye R3 også fått en forbedret algoritme for å skille mellom forskjellige radondøtre, utvidet målekammer og redusert strømforbruk.

R3 er kalibrert ved SSI i Sverige, og leveres med strømforsyning, USB-datakabel og programvare.

Produkter

Vis priser inkl mva