Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Urbiotica Smart Parkeringsadministrasjon

Lagerstatus:

Urbiotica leverer smarte systemer for administrasjon og kontroll av parkeringsplasser. Systemet kan tilpasses mange forskjellige bruksområder, privat og offentlig.

Trafikk er et stort og voksende problem i mange byer. Kanskje så mye som 30% av trafikk kaoset i byer er forårsaket av leting etter ledige parkeringsplasser. Parkeringsplasser ved store kontorbygg, industriområder og logistikksentre kan være kaotiske og resultere i inneffektiv bruk av tid for ansatte, besøkende og leverandører. Ved kjøpesentere, severdigheter, museumer, idrettsarenaer, flyplasser, togstasjoner og sykehus oppleves daglig liknende situasjoner. Dette øker stressnivået og konflikter mellom bilister og fotgjengere og kan også forårsake klager fra omgivelsene på grunn av støy og forurensing. Vanskeligheter for ansatte, kunder og besøkende med å raskt finne parkeringsplasser kan i verste fall påvirke omsetning og lojalitet.

Urbiotica tilbyr alle komponentene som kreves for en effektiv administrasjon av parkeringsplasser. Med fleksibel og nøyaktig sensorteknologi og tilpassede veiledningssystemer kan du styre bilistene mot nærmeste og mest egnede parkeringsplass. 

Produkter

Vis priser inkl mva