Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Forstørr bilde
Protimeter MMS 3  fuktmålerkoffert med hammerelektrode
Protimeter MMS 3  fuktmålerkoffert med hammerelektrode

Protimeter MMS 3 fuktmålerkoffert med hammerelektrode

Artikkelnr:
BLD9800-C-R
Vekt:
309g
Batteri:
2 x 1,5V AA
Måleområde IR:
-10 °C til 50 °C
Måleområde Quickstick:
0 til 100% RH
Måleområde pigger :
7.9% til 99% WME
Lagerstatus:
Lagerstatus
Pris:
19 150 kr
Antall:
Protimeter MMS 3 er et komplett måleinstrument for måling og indikering av fuktighet i materialer og luft. Instrumentet er bygd på den kjente suksessen Protimeter MMS 2, som kanskje har vært den mest brukte fuktmåleren blant fagfolk i Norge. De viktigste funksjonene fra forgjengeren er selvsagt ivaretatt, i tillegg til en god del nye egenskaper.

Instrumentet er en komplett måler som kan søke etter fukt i alle materialer og måle i tre (%) og betong (RH%). Ved målinger i treverk kan man korrigere for de fleste norske tresorter. Man har også mulighet for å måle duggpunkt, og Protimeter MMS 3 har også innebygd lasertermometer. Med denne kan man måle overflatetemperaturen, og sammen med luftfuktighetsmålingen bestemme om det er fare for mugg på overflaten. Instrumentet har norsk språk i displayet og det er mulig å benytte tilbehør fra "gamle Protimeter instrumenter". Instrumentet er utstyrt med en stor og tydelig fargeskjerm og har et helt nytt og brukervennlig grensesnitt. Protimeter MMS 3 har nå også overføring til BT, søkedybde på hele 120mm og et nytt tydelig display som er lett å se i sollys.

Protimeter MMS3 leveres i en solid koffert med QuickStick føler for relativ luftfuktighet og temperatur og norsk brukermanual. I kofferten følger det i tillegg med Heavy Duty Hammerelektrode, veggelektroder, Heavy Duty piggprobe, programvare og USB datakabel.

Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies