Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00

informasjonskapsler/cookies

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider. En informasjonskapsel er en liten tekstfil sendt fra et nettsted til nettleseren din. Informasjonskapsler kan ikke identifisere deg personlig, men bare nettleseren som er installert på datamaskinen din, og som du bruker når du besøker den gjeldende nettsiden. Ulike Informasjonskapsler fins derfor på forskjellige datamaskiner dersom du bruker forskjellige datamaskiner til å nå våre nettsider. Informasjonskapsler er ikke bærere av virus og kan ikke ødelegge annen informasjon som er lagret på datamaskinen din. Informasjonskapsler er vanligvis kategorisert, dels basert på opprinnelsen deres, basert på om de er lagret i nettleseren din. Til å begynne med kan Informasjonskapsler enten sendes til deg fra nettsiden du besøker (såkalt førsteparts Informasjonskapsler) eller en annen organisasjon som yter tjenester til nettstedet, slik som analyse og statistikk selskaper (såkalte tredjeparts informasjonskapsler). Informasjonskapsler kan også deles inn i økt informasjonskapsler og varige informasjonskapsler. En økt informasjonskapsel sendes til datamaskinen din for at nettsidene skal fungere skikkelig under besøket og ikke lagres på datamaskinen, men sletter seg selv og forsvinner når du lukker nettleseren din. For eksempel er funksjonen til en økt informasjonskapsler at den er aktivert når du går tilbake til en tidligere besøkt del av nettstedet, og dermed gjør det lettere å navigere på nettstedet. En varig informasjonskapsel lagres i nettleseren din, og dermed kan en nettside gjenkjenne datamaskinens IP-adresse, selv om du slår av datamaskinen eller logger ut mellom besøk.

Vi, Instrumentcompaniet AS bruker både økt informasjonskapsler og varige informasjonskapsler på nettstedet vårt. Begge typer informasjonskapsler trengs hovedsakelig for funksjonaliteten til våre tjenester, for å hjelpe oss med å forbedre vår levering av produkter og tjenester, gi deg ekstra funksjonalitet eller for å hjelpe oss med målrettet, relevante og tilpassede annonser til deg. Selskapet bruker også tredjeparts informasjonskapsler fra Google Analytics for å undersøke hvordan informasjonen på selskapets hjemmeside best kan tilpasses og utvikles. De fleste nettlesere har en standardinnstilling som godtar bruken av informasjonskapsler. Du kan enkelt avstå fra å tillate selskapets websider å lagre informasjonskapsler på datamaskinen ved å angi en innstilling i nettleseren din, inkludert blokkering av informasjonskapsler eller sletning av informasjonskapsler lagret på datamaskinen. Vær oppmerksom på at hvis du velger å ikke tillate informasjonskapsler vil noen av funksjonene på nettstedene våre kunne slutte å fungere sikkert og riktig, og noen tjenester kan falle helt bort. Hvordan du sletter eller endre innstillingene for informasjonskapsler er angitt i instruksjonene for nettleseren din eller i hjelpefunksjonen som normalt er tilgjengelig i nettleseren.

Endringer i personvernreglene

Vær oppmerksom på at vilkårene i retningslinjene for personvern kan komme til å endres. I slike tilfeller vil den nye versjonen bli publisert på selskapets nettsider. Derfor bør du gjennomgå disse vilkårene regelmessig for å være sikker på at du er fornøyd med endringene. Dersom endringene er av vesentlig betydning, og vi har fått din e-post, vil vi varsle deg om at endringene som har skjedd. Om endringene omfatter personlige data som vi gjør med støtte fra ditt samtykke, vil vi gi deg mulighet til å forlate samtykket ditt.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål angående denne personvernpolitikken, hvis du mistenker at du har vært utsatt for brudd eller hvis du ønsker å kontakte oss av en eller annen grunn som er oppgitt i denne personvernpolitikken, vennligst kontakt vår kundeservice med følgende kontaktdetaljer.

Instrumentcompaniet AS

Enebakkveien 150 

0680 Oslo

Tlf: 23 30 21 00

Eller bruk vårt kontaktskjema.

Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies