Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00

Om oss

Instrumentcompaniet AS har levert instrumenter og overvåkningsutstyr siden 1998. Med vår kunnskap og teknologi har vi løst en rekke problemer for våre kunder. Vi er kjent som en rask og pålitelig leverandør, med lang erfaring og stor kunnskap innen de ulike fagområdene. Et stort nettverk av leverandører over hele verden hjelper oss å holde leveringstider og priser nede. Vi har et stort utvalg av instrumenter innenfor mange fagfelt, og er din naturlige samarbeidspartner i valg av riktig løsning.

En rask og effektiv webhandel kan gjøres på vår nettsider! Her finner du en mengde instrumenter og all informasjon som er nødvendig!

I vår utleieavdeling kan du leie profesjonelle instrumenter til store og små jobber. Instrumentene hentes på vårt kontor, sendes deg pr.post eller sendes snarest som flyfrakt.

Vår serviceavdeling utfører service, reparasjoner og kalibrering på de fleste typer utstyr.
Vi tilbyr vedlikeholdskontrakter og serviceavtaler som sikrer instrumentene lang levetid. Våre serviceteknikere står klar for en rask og effektiv behandling!

En viktig del av vårt forretningskonsept er også kurs og seminarer. Med dette forsøker vi å formidle vår kunnskap og viten til våre kunder og samarbeidspartnere. Informative og engasjerte medarbeidere er en naturlig del av vår hverdag!

Instrumentcompaniet AS fokuserer på høy kvalitet, riktig pris, god service og et stort produktspekter. Vi har kontorer, lager og showrom på Abildsø, Oslo.

Vi er en del av KAMIC Group

Instrumentcompaniet AS er en del av forretningsområdet Installasjon i KAMIC Group, som er en privateid selskapsgruppe med base i Sverige og med et felles mål å være en førsteklasses leverandør av tekniske produkter og tjenester innen et antall utvalgte markedsnisjer.

KAMIC Group består i dag av et 40-talls selskaper med egne etableringer i et 15-talls land i Europa, Asia og Nord-Amerika. Størstedelen av selskapet består av handels- og agenturvirksomhet, men innen konsernet finnes det også selskap med egen produktutvikling og produksjon. Tilsammen har konsernselskapet en meget bred kundedatabase. De viktigste kundesegmentene består av produsenter og leverandører innen telekommunikasjon, industriautomasjon, kommersielle kjøretøy, forsvaret, informasjonssystem og fornybar energi, samt også elinstallatører og byggebransjen.

For mer informasjon om KAMIC Group, besøk gjerne www.kamicgroup.com  

Instrumentcompaniet AS

Besøksadresse/Pakker:
Instrumentcompaniet AS
Enebakkveien 287
1187 OSLO
Postadresse:
Instrumentcompaniet AS
PB. 140 Manglerud
0612 OSLO

Telefon: 23 30 21 00 - Faks: 23 30 21 01

Velkommen til oss! 

Produkter

Vis priser inkl mva