Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00

Om oss

Instrumentcompaniet AS har levert instrumenter og overvåkningsutstyr siden 1998. Med vår kunnskap og teknologi har vi løst en rekke problemer for våre kunder. Vi er kjent som en rask og pålitelig leverandør, med lang erfaring og stor kunnskap innen de ulike fagområdene. Et stort nettverk av leverandører over hele verden hjelper oss å holde leveringstider og priser nede. Vi har et stort utvalg av instrumenter innenfor mange fagfelt, og er din naturlige samarbeidspartner i valg av riktig løsning.

En rask og effektiv webhandel kan gjøres på vår nettsider! Her finner du en mengde instrumenter og all informasjon som er nødvendig!

I vår utleieavdeling kan du leie profesjonelle instrumenter til store og små jobber. Instrumentene hentes på vårt kontor, sendes deg pr.post eller sendes snarest som flyfrakt.

Vår serviceavdeling utfører service, reparasjoner og kalibrering på de fleste typer utstyr.
Vi tilbyr vedlikeholdskontrakter og serviceavtaler som sikrer instrumentene lang levetid. Våre serviceteknikere står klar for en rask og effektiv behandling!

En viktig del av vårt forretningskonsept er også kurs og seminarer. Med dette forsøker vi å formidle vår kunnskap og viten til våre kunder og samarbeidspartnere. Informative og engasjerte medarbeidere er en naturlig del av vår hverdag!

Instrumentcompaniet AS fokuserer på høy kvalitet, riktig pris, god service og et stort produktspekter. Vi har kontorer, lager og showrom i eget bygg på Abildsø.

Besøksadresse/Pakker:
Instrumentcompaniet AS
Enebakkveien 287
1187 OSLO
Postadresse:
Instrumentcompaniet AS
PB. 140 Manglerud
0612 OSLO

Telefon: 23 30 21 00 - Faks: 23 30 21 01

Velkommen til oss! 

Produkter

Vis priser inkl mva