Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Forstørr bilde
Aquaread LeveLine ABS pakke
Aquaread LeveLine ABS pakke

Aquaread LeveLine ABS pakke

Artikkelnr:
LL-ABS-PACKAGE
Måleområde (ABS):
0 - 10m (20m/50m/100m/200m som opsjon)
Følertype:
Piezoresistiv kjeramisk
Internminne:
8 Mb / 500.000 målinger
Sanntidsklokke:
Ja
Nøyaktighet:
±0,05% av full skala
Oppløsning:
0,005% av full skala / 1mm
Batterilevetid:
Opp til 10 år
Utgangssignal:
USB, SDI-12/MODBUS
Lagerstatus:
Utsolgt

LeveLine er en nivå- og temperaturlogger som er spesielt designet for langsiktige nivåmålinger. Loggeren har et kraftig internt lithium batteri som sikrer årelang driftstid, og et stort internminne for lagring av måledata. Måledata kan logges inntil 10 ganger per sekund, og 500.000 målinger kan lagres totalt i minne. Kroppen er i robust titanium med korrosjonsbestandige tilkoblinger. En Delrin kontupp reduserer tetting av trykkføleren, noe som forlenger tiden loggeren kan ligge ut samt opprettholder nøyaktighet og levetid på føleren.

LeveLine kan leveres med både ventilerte (gauge) og ikke-ventilerte (absolute) Kevlar-forsterkede kabler som muliggjør sanntidsovervåkning ved tilkobling til et telemetri-system eller en PC. Loggeren har SDI-12 utgang som standard for tilkobling til de fleste fjernovervåkningssystemer. Ved tilkobling til en PC eller et GPS LeveLine instrument, kan man lese av måleverdier i sanntid. Sistnevne lar deg også merke målinger med GPS koordinater for enkel lokalisering av loggeren på kart. LeveLine programmeres via PC eller GPS LeveLine håndinstrument, og startes i felt med håndinstrumentet eller Quickdeply Key nøkkel (tilbehør).

LeveLine ABS pakke leveres komplett med 0-10m LeveLine Absolute logger, LeveLineBaro (for måling av barometertrykk og kompenasjon av målinger fra ABS logger), 10m kabel og LL-PC-KIT for tilkobling til Windows PC og oppsett av logger.

Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies