Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Aquaread LeveLine CTD ABS pakke

Artikkelnr:
AQ-LL-ABS-CTD-PACKAGE
Måleområde nivå (ABS):
0 - 10m (20m/50m/100m som opsjon)
Måleområde temp/EC/Saltinnh.:
-20 til 80°C / 0 - 200mS/cm / 0 - 70 ppt (g/Kg)
Følertype:
Piezoresistiv kjeramisk
Internminne:
8 Mb / 500.000 målinger
Sanntidsklokke:
Ja
Nøyaktighet:
±0,05% av full skala
Oppløsning:
0,005% av full skala / 1mm
Batterilevetid:
Opp til 10 år
Utgangssignal:
USB, SDI-12/MODBUS
Lagerstatus:

LeveLine-CTD er en datalogger for nivå, temperatur, konduktivitet og temperatur som er spesielt designet for langsiktige målinger. Loggeren har et kraftig internt lithium batteri som sikrer årelang driftstid, og et stort internminne for lagring av måledata. Måledata kan logges inntil 10 ganger per sekund, og 500.000 målinger kan lagres totalt i minne. Kroppen er i robust titanium med korrosjonsbestandige tilkoblinger. En forlenget nesekonus gir ekstra beskyttelse for konduktivitetsføleren, og forlenger levetid og nøyaktighet på loggeren.

LeveLine-CTD kan leveres med både ventilerte (gauge) og ikke-ventilerte (absolute) Kevlar-forsterkede kabler som muliggjør sanntidsovervåkning ved tilkobling til et telemetri-system eller en PC. Loggeren har SDI-12 utgang som standard for tilkobling til de fleste fjernovervåkningssystemer. Ved tilkobling til en PC eller et GPS LeveLine instrument, kan man lese av måleverdier i sanntid. Sistnevne lar deg også merke målinger med GPS koordinater for enkel lokalisering av loggeren på kart. LeveLine programmeres via PC eller GPS LeveLine håndinstrument, og startes i felt med håndinstrumentet eller Quickdeply Key nøkkel (tilbehør).

LeveLine-CTD ABS pakke leveres komplett med 0-10m LeveLine CTD ABS logger, LeveLineBaro (for måling av barometertrykk og kompenasjon av målinger fra ABS logger), 10m kabel, RC-300 kalibreringsvæske for konduktivitet (2570µS) og LL-PC-KIT for tilkobling til Windows PC og oppsett av logger.

Produkter

Vis priser inkl mva