Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Aquaria Microflow Alfa muggsoppmåler

Artikkelnr:
G.1015
Batterilevetid:
4 til 5 timer
Dimensjoner:
310 x 130 x 170 mm
Batteri:
Ni-Mh
Vekt:
1,9 kg
Lagerstatus:

Et instrument for oppsamling av bakterier og muggsopp i luft. På instrumentets topp anvender man en Petriskål (90 mm). Instrumentet kan programmeres med ønsket lufthastighet og luftvolum. Microflow kan startes manuelt, ved tidsstart, eller ved bruk av fjernkontroll. Petriskålen sendes inn til et laboratorie for analyse etter endt måling. Microflow har minne for lagring av opp til 99 målinger, og data lagres med dato, klokkeslett, ID nummer, lufthastighet, volum og medgått tid. Alle målingene fremkommer på instrumentets display. Ved oppbrukt batterikapasitet vil instrumentet beholde alle måledata.

Instrumentet er utstyrt med en meget stabil og stillegående pumpe som er mikroprosessorstyrt. Dette sikrer god langtidsstabilitet og nøyaktige luftmengder. Batteriet er oppladbart, og har ved full oppladning kapasitet til ca. 8 timers drift. Instrumentet kan også kjøres direkte på 230VAC.

Microflow tilfredsstiller de krav som er fastsatt i EU til denne type målinger. Aquaria Microflow leveres komplett i solid transportkoffert med batterilader, fjernkontroll, kalibreringssertifikat og brukermanual. Med "Automatic Flow Rate Compensation System" sikres riktig luftmengde til hver enkelt prøve uansett hvilken type prøveskåler som benyttes.

Produkter

Vis priser inkl mva