Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Forstørr bilde
Casella Flow Detective™ Plus kalibrator
Casella Flow Detective™ Plus kalibrator

Casella Flow Detective™ Plus kalibrator

Artikkelnr:
CAS-FLOWDETECTIVEPLUS
IP:
54
Batterilevetid:
>70 timer
Flow område:
500 mL/min til 5000 mL/min / Lo-flow 20 mL/min til 500 mL/min
Ladetid:
<6 timer
Nøyaktighet:
<± 2%
Blåtannkommunikasjon m/app:
Ja
Lagerstatus:
Lagerstatus

Casella Flow Detective™ Plus er en brukervennlig alt-i-ett luftmengdekalibrator for alle typer støvpumper/støvmengdemålere og andre applikasjoner med luftstrømmer opp til 5 l/min. Den er en robust, kompakt og portabel kalibrator for bruk i lab eller felt og fjerner behovet for å kjøpe inn et større antall luftmengdemålere for kalibreringsformål. Dette forenkler oppsett før kalibrering, og sparer tid og penger i forbindelse med kalibrering av pumper.

Kalibrering av støvpumper er kritisk i forbindelse med presise eksponeringsmålinger. Uten dette er det umulig å utføre nøyaktige målinger av prøvetakingsvolum og kalkulere nøyaktige konsentrasjoner av luftbåren forurensning. Flow Detective™ kalibratoren er den pålitelige løsningen for å minimalisere målefeil og bidrar til å sikre at målingene er i henhold til ISO 13137.

Flow Detective™ Plus kan kalibrere alle støvpumper med mengder ned til 20 mL/min, og automatiske sporbare målinger under kalibrering reduserer feil og sørger for korrekte målinger. Alle målinger merkes med før- og etter kalibreringsdata slik at brukeren enkelt kan se avvik før og etter målinger. Flow Detective™ Plus har trådløs overføring av måledata gjennom e-post klienten på din smart-telefon/nettbrett. Brukt sammen med Casellla Apex2 støvpumpen kan man utføre en lukket sløyfekalibrering slik at ingen innstillinger må gjøres manuelt på pumpen. Dette sparer tid og reduserer feil. Innhentet kalibreringsdata fra støvpumpen kan sendes direkte til e-post via Airwave appen. Dermed møtes kravene til internasjonale standarder og sporbarhet.

Kalibratoren har funksjon for indikasjon av pulsering (varierende luftstrøm) over 10%, gjennomsnittsmåling for kalibreringsperioden og batteridrift for inntil 70 timer.

Instrumentet leveres med beskyttende gummihylster, 1m slange, kalibreringssertifikat og brukerveiledning.

Finnes også i pakkeløsning med samme innhold som standard pakke, samt lader og kalibreringsadapter i hard transportkoffert

Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies