Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Forstørr bilde
Casella Apex2 ATEX støvpumpe
Casella Apex2 ATEX støvpumpe

Casella Apex2 ATEX støvpumpe

Artikkelnr:
APEX2
IP:
65
Batterilevetid:
>9 timer
Flow område:
1000 til 5000 ml/min
Ladetid:
<6 timer
Low flow med adapter:
5 til 500 ml/m
Lagerstatus:
Utsolgt

Casella Apex2 er neste generasjons ATEX godkjente støvpumpe, med mange nye funksjoner og fordeler. Pumpen kan kobles opp med Bluetooth 4.0 og overvåkes fra din Android enhet med den geniale Airwave appen. Du trenger ikke engang å forstyrre brukeren, du kan starte, stoppe, pause og sjekke status på pumpen, ved hjelp av din telefon eller tablet. Appen lar deg også sende øyeblikksdata, sammen med bilde og notater, direkte til en epost adresse.

Pumpen er optimalisert på rundt 2l/min, flowen de fleste yrkeshygienikere måler på og dette sikrer en utrolig bra mottrykksevne. Du trenger ikke lenger bekymre deg for begrensninger på batteritid. Apex2 har siste generasjons Li ion batterier og en batteriindikator i instrumentet viser deg nøyaktig hva som er igjen av tid til neste lading.

Det slanke og ergonomiske designet, gjør at pumpen ikke kommer i veien for brukeren. Instrumentet er IP65 klassifisert og beskyttet mot slag og fall, med det avtagbare gummihylsteret. Det er innebygget en bevegelsesdetektor i instrumentet, slik at du kan se at brukeren har på seg instrumentet og du får en godkjent måling. Dersom noe er galt, prøver instrumentet å restarte automatisk. Casella har også gjort det mulig å låse instrumentet, slik at du ikke risikerer at noen tukler med det eller trykker på knappene ved et uhell.

Instrumentet lagrer opptil 200 målinger, med tidsstempel, varighet, prøvetakningsvolum og bevegelse.

Instrumentet leveres i tre forskjellige modeller; Den enkleste er uten blåtann og timere og den mest avanserte har programmerbar timer.

Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies