Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Forstørr bilde
FLIR E76 termografikamera
FLIR E76 termografikamera

FLIR E76 termografikamera

Artikkelnr:
78512-1101
Lagerstatus:
Utsolgt

FLIR E76 har innebygd digitalkamera på 5 megapiksler og kraftig LED-belysning for gode digtalbilder. Sistnevnte muliggjør effektiv kontroll også i miljøer med svak og mørk belysning. Kameraet har bilde-i-bilde funksjon, MSX og mulighet for lydopptak og videoopptak. Med MSX funksjonen er det vesentlig enklere å lokalisere de forskjellige komponenter i bilde noe som gjør feilsøking og analysering enklere. FLIR E76 kan også benytte ulike type linser, eks vidvinkel og telelinse. Linsene er kalibrert og kan således brukes mellom ulike FLIR kamera.

Ved hjelp av funksjonen MeterLink* kommuniserer termografikameraet trådløst med FLIR's test og måleinstrumenter, eks CM78, DM93 og MR77 (måler temperatur, fuktighet og strøm, spenning etc). Dette gir brukeren uvurderlig kunnskap om forholdene rundt måleproblemet. FLIR E76 har både WiFi og Bluetooth noe som gir mulighet for kommunikasjon med smarttelefoner og lesebrett (Apple, Android og Windows), og dermed mulighet for redigering og rapportering på selve måleplassen. Kamera betjenes enten ved hjelp at touch skjermen eller med knappene som er plassert under skjermen. Alle bilder tagges med GPS lokasjon.

FLIR E76 har en skjerm på 4", en detektor med oppløsning på 320x240 pixler og funksjon for Auto Orientation. Kameraet har 3 bevegelig temperaturpunkteter, Max/Min og middelverdi og automatisk lokalisering av varmeste og kaldeste punkt.

For videre analyse og utskrift av rapporter benyttes FLIR Thermal Studio programvare som kjøpes separat. I programvaren kan man benytte funksjonen UltraMax og således oppnå 4 ganger så høy oppløsning på IR bildene.

FLIR E76 leveres komplett i koffert med 2 stk. batterier, lader, linsedeksel, USB-kabel,HDMI kabel, strømforsyning, 8 GB SD-kort, håndreim, kalibreringssertifikat og brukerveiledning.

Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies