Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

FLIR ONE Pro for IOS/Android

Artikkelnr:
FLIR ONE Pro
FLIR ONE App:
Apple App Store / Google Play
Temp. området IR sensor:
-20°C til 400°C
IR detektor:
160x120
Nøyaktighet:
±3°C
Vekt:
36 gr
Termisk følsomhet:
70 mK
Lagerstatus:
Pris:
3 990,00 kr
Valg:

Antall:

Når du kobler den nye FLIR ONE Pro til din Smart telefon, viser den levende infrarøde bilder, slik at du kan se verden fra en termisk perspektiv. FLIR ONE Pro gir deg mulighet til å oppdage varmeenergi, slik at du kan "se" og måle temperaturvariasjoner. Kameraet har en 4x forbedret termisk oppløsning (ifht FLIR ONE) og VividIR ™ prosessering. FLIR ONE Pro gir deg muligheten til å se mer detaljert, måle mindre komponenter på lenger avstand. Pro's MSX-funksjon tar detaljene fra fargekameraet og legger disse "på toppen av det termiske bildet", slik at man får et mer detaljer og fullstendige bilde.

FLIR ONE Pro har et utvidet temperaturområde, og  temperaturområdet ligger mellom -20° til 400°C. Med opptil tre punkttemperaturmålere og seks temperaturområder, kan man kameraet lage en bildeanalyse og en rapport raskt og enkelt.

Den revolusjonerende OneFit-kontakten med justerbar høyde sikrer at FLIR ONE Pro passer til telefonen eller nettbrettet. FLIR ONE Pro er bygget for å trøff bruk, og tåler et fall helt fra 1,8 meter.

Den oppgraderte FLIR ONE App er smartwatch-kompatibel, den låser opp flere "pro" -kamerafunksjoner for å gi det beste bildet. Inkludert i prisen er en APP hvor man blant annet kan lagre videoer. Kameraet er kompatibelt med FLIR-verktøy for enkel rapportering rett fra smarttelefonen din.

Kompatibilitet med Apple produkter (IOS) og Android USB-C og USB Micro.

Leveres med etui og ladekabel.

Produkter

Vis priser inkl mva