Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

GfG GMA 81 kontroller for veggmontering

Artikkelnr:
GF-GMA81
Måleområde:
Avhengig av sensor: % LEL, vol-%, ppm
Gasser:
Brennbare og giftige gasser, oksygen.
Strømforsyning:
230 V AC
Utgangssignal:
Lineært signal 4 til 20 mA
Temperatur:
-10°C til 55°C
Inngangssignal:
0,2 til 1 mA / 4 til 20 mA
ATEX sertifisering:
Ex II (2) G BVS 03 ATEX G 006 X
Strømforbruk:
Max 4 W, normalt 2 W
Lagerstatus:

GMA81 er et komplett kontrollsystem for veggmontering, uten behov for eget koblingsskap. Sammen med passende transmittere utgjør GMA81 et komplett gassdeteksjonssystem for en lang rekke ulike giftige og brennbare gasser samt oksygen.

GMA81er laget i solid IP54 innpakning og har ferdige kabelføringer for lett tilgang. Som opsjon kan kontrollerne leveres med visuell og akustisk alarm.

GMA81 er kompatibel med alle transmittere. Kontrollenheten forsyner transmitterne med strøm og behandler måleverdiene. Kontrollerne støtter 2- og 3-tråds input og strømforsyning til transmitterne. 

GMA81 har tre alarmterskelverdier som kan programmeres individuelt. I tillegg har hver kontroller fire reléutganger som kan være åpne eller lukket som standard. Disse reléene kan f.eks. aktivere eksterne alarmer eller skru på ventilasjonsanlegg. Et tresifret LED display viser måleverdien. Med et enkelt tastetrykk kan man istedet se måleområde eller gasstype. Nullkalibrering og andre justeringer utføres enkelt på samme måte direkte på betjeningspanelet, uten å tukle med magnetventiler. Ved hjelp av et minne som husker høyeste og laveste måleverdi kan man inspisere en nylig alarm. Et 4–20mA utgangssignal (GMA81) gjør at transmittersignalet kan videreføres til en annen kontrollenhet eller et eget, allerede eksisterende styringssystem.

Produkter

Vis priser inkl mva