Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

HygroTrac fuktovervåkningsystem

Rekkevidde:
40 til100m
Antall sensorer:
Inntil 600
Batterilevetid:
15 til 20 år
Grensesnitt:
GSM, WiFi, ADSL
Lagerstatus:

HygroTrac er et enkel og kostnadseffektivt system for overvåking av fuktighet eksternt i bygninger. Systemet fjernovervåker fuktmålingene i et bygg eller en konstruksjon via en hjemmeside.  Det er ikke nødvendig med tidkrevende kabelstrekk. Et nødvendig antall fuktfølere legges ut trådløst, og disse sender så målingene til en sentralenhet som er tilkoblet internett. Systemet fungerer som et hvilket som helst trådløst nettverk. 

Hver sensor (ca. på størrelse med en fyrstikkeske) leser av vekt % i treverk, RH, temperatur, duggpunkt, kontinuerlig. Det er 15-20 års batterilevetid på sensorene, noe som gjør at sensorene også kan plasseres på vanskelig tilgjengelige steder, slik som kryprom og loft eller bygges inne i selve byggekonstruksjonen. Sensorene har internminne på 64K, slik at verdiene alltid blir tatt vare på, for eksempel ved strømbrudd.
Gateway har innebygget WiFi og GSM modem, i tillegg til opplegg for LAN. Via din egen internettside, kan hver eneste sensor programmeres med alarmpunkter. Dersom det aktiveres en alarm vil brukeren automatisk bli varslet via e-post. Gateway har også et internt minne på 4GB holder til mange års bruk. 
 
 

 

Produkter

Vis priser inkl mva