Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Forstørr bilde
Inneklimakoffert Kistock IC 450
Inneklimakoffert Kistock IC 450

Inneklimakoffert Kistock IC 450

Artikkelnr:
ICP0015
Minne:
2.000.000 punkter
Måleomr.temp:
-20 til +70°C
Måleomr.fukt:
5 - 95% rF
Måleomr. CO2:
0 - 5000 PPM
Måleomr. atm. trykk:
800 - 1100 hPa
Kanaler:
4 interne
Tetthet:
IP40
Lagerstatus:
Utsolgt

Kistock IC450 er en enkel, komplett alt- i -ett løsning for måling av inneklima.

Selve loggeren har stort minne for 2 millioner måleverdier og interne følere for temperatur, luftfuktighet, CO2 og atmosfærisk trykk. Hver kanal har to konfigurerbare alarmer (høy/lav). Loggeren har magnetfeste for enkel montering, Blåtann-kommunikasjon med app på Android og IOS, og micro-USB kontakt for raskt oppsett og nedlasting av måledata.

Med Kilog 2015 dataprogram kan man konfigurere og laste ned måledata fra Kistock 2015 dataloggere. Man kan kombinere ubegrenset antall loggere i samme diagram, og om man ønsker det kan man få generert en rapport for en spesiell måleperiode. Når man programmerer starttidspunktet kan man velge å starte og stoppe loggingen til spesifiserte tider, starte umiddelbart eller starte loggeren ved å holde holde nede OK knappen på loggeren i 5 sekunder. Det samme er også mulig for å stoppe loggingen, men denne kan også deaktiveres for sikkerhetens skyld.

Kilog 2015 har også en funksjon der loggere i bruk kan legges i en egen database for enkelt vedlikehold. Loggerintervall og måleintervall kan stilles inn individuelt. Med måleintervall kan man logge gjennomsnittet i gitt loggerintervall. Om valgte loggermodell har display kan denne stilles inn om den ønskes "aktivert konstant, avslått eller om den skal aktiveres ved tastetrykk". På et eventuelt display ser du batteristatus, om loggingen er aktivert/avsluttet, min/max verdier, øyeblikkelig måleverdi og om minnet er fullt eller i ferd med å fylles.

Kistock IC 450 leveres komplett med: Kistock datalogger KCC-320, USB datakabel for overføring av måledata, Norsk programvare Kilog, bordstående brakett for logger og koffert.

Kistock Mobile app til Android og IOS er en praktisk app for kommunikasjon med Kimos 320-serie dataloggere. Via blåtann kan du starte og stoppe logginger, laste ned og lagre målinger og rapporter, endre navn på loggen osv. Flere funksjoner er under utvikling og vil bli tilgjengelige ved fremtidige oppdateringer.

Kistock Mobile på Google Play butikk (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kimo.kilogmobile&hl=no

Kistock Mobile på iTunes (IOS): https://itunes.apple.com/us/app/kistock-mobile/id1091506540?mt=8

Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies