Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Konica Minolta spektrofotometer CL-500A

Artikkelnr:
KM-CL-500A
Driftstemperatur:
-10 til 40C
Nøyaktighet Ev:
+/-2%
Nøyaktighet xy:
+/- 0,0015
Måleområde:
0,1 til 100 000 lux
Batteritype:
Lithium- ion Oppladbart
Batterilevetid:
6 timer
Lagerstatus:

Konica Minolta CL-500A er verdens første håndholdte enhet for dyptgående analyse av lyskvaliteten på moderne lyskilder, som LED, Halogen og lysrør. I takt med at tradisjonell glødepæreteknologi fases ut, øker behovet for å kontrollere om kvaliteten på fargegjengivelsen på lyskilden er innenfor gitte rammer. CL-500A måler fargegjengivelse CRI (Color Rendering Index) i henhold til både DIN og JIS standard. 

CL-500A kan brukes som en selvstendig enhet, eller sammen med den medfølgende programvaren, for en dypere analyse. Her kan inntil 10 enheter kobles sammen for å måle flere punkter. Ved hjelp av av gratis programvare du kan laste ned, kan du også skreddersy din egen versjon av programvaren.

Fargetemperaturmålere brukes i mange forskjellige bransjer. Det kan for eksempel brukes for å justere belysningen i en restaurant, slik at maten ser innbydende ut, for å kontrollere fargekammere i trykkeindustrien, eller for å kvalitetssjekke storskjermer og projektorer. Spesielt viktig er det å måle fargetemperatur ved bruk av LED belysning, fordi vi her ofte snakker om veldig store fargeforskjeller på tilsvarende enheter. 

Instrumentet leveres komplett i bæreveske, med batterier, programvare, USB kabel, AC adapter, håndstropp og linsedeksel.

Produkter

Vis priser inkl mva