Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Forstørr bilde
Larson Davis HVM 200 vibrasjonsmåler
Larson Davis HVM 200 vibrasjonsmåler

Larson Davis HVM 200 vibrasjonsmåler

Artikkelnr:
LD-HVM200
Lagerstatus:
Utsolgt

HVM 200 erstatter modell HVM 100, og måler "helkropp" eller "hånd/arm" vibrasjoner. Instrumentet benyttes for å måle og dokumentere vibrasjoner kroppen blir utsatt for under arbeid.

Det å bli utsatt for vibrasjoner over tid kan medføre nummenhet, smerte, dirring og lignende i armer og hender. Det kan også føre til skader i nedre ryggrad, noe som igjen kan føre til smerte i nakke og skuldre. Dette er dessverre skader som ikke kan leges, så fremt de ikke oppdages innen ca. et år fra de oppstod. Det er derfor meget viktig at man måles og sjekkes årlig for å forebygge denne type skader. HVM 200 tilfredsstiller kravene til "Forskrift om vern mot mekaniske vibrasjoner best.nr. 584", og ISO standardene 2631 og 5349. Larson Davis har integrert måleverdien VDV i sitt instrument, en verdi som blant annet EU-direktivet henviser til.

HVM 200 er et kompakt og robust instrument som har Wi-Fi funksjonalitet for kommunikasjon med egen applikasjon på Android og IOS (iPhone/iPad). Appen lar deg konfigurere instrumentet, starte og stoppe målinger og vise måleverdier direkte på din smarttelefon eller nettbrett. Instrumentet har også inngang for SD kort, noe som lar deg lagre opp til 32 GB med tidsdomene-verdier for alle tre kanaler i 24-bits format som er leselig i bl.a. MATLAB (tilleggsfunksjon). Som tilbehør finnes også mulighet for 1/1- og 1/3 oktavbånd.

Til HVM finnes det et bredt utvalg av tilbehør, som akselerometer, både enkle og triaksiale, i tillegg ulike type adapter for akselerometrene hand-arm, helkropp osv. Det finnes også en spesielt utviklet hanskeadapter for å kunne måle effekten ved bruk av ulike type hansker.

For presentasjon av måledata benyttes dataprogrammet HVM G4. I dette programmet har man mange muligheter, som for eksempel grafisk fremstilling av måledata, rapportfunksjoner etc. HVM 200 kan også programmeres med ulike typer oppsett.

Kalibrering av utstyret er enkelt, og utføres via av en egen kalibrator. Kalibreringen kan utføres direkte på instrumentet eller via dataprogrammet.

Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies