Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Leica Lino L2G krysslaser

Artikkelnr:
LE864420
Batterier :
Li-Ion
Rekkevidde uten detektor:
< 35 m
Rekkevidde med detektor:
< 80 m
Nøyaktighet :
± 2,0 mm/m
IP:
54
Lagerstatus:
Pris:
3 995,00 kr
Antall:

Leica Lino L2G er nøyaktig, enkelt og rask krysslaser med grønn laser for bedre synlighet. Den utvidede vinkelrekkevidden sikrer enestående synlighet og forlengelse av laserlinjene, og tillater dermed perfekt oppvatring og oppretting fra lang avstand.
Det er ikke nødvendig med omfattende innretting av laseren for å få horisontale eller vertikale linjer. Krysslaseren har et selvnivelleringsområde på ± 4 º. Hvis vinkelavviket er større, får du et visuelt varsel.

Over 180º utgangsvinkel og en kraftig laser gir større rekkevidde. Det er f. eks. mulig å overføre referansepunkter fra én vegg til den neste. Pulsfunksjonen er ikke bare en strømbesparende funksjon, den gjør det dessuten mulig å lokalisere laserlinjen med hjelp av en laserdetektor, selv ved veldig sterkt lys. Du kan slå av selvnivelleringsfunksjonen manuelt med låsehendelen. Laserlinjen kan overføres i en vilkårlig vinkel. Låsfunksjonen fungerer også som en transportsikring. Nye L2G leveres nå med oppladbåre batterier med driftstid på inntil 28 timer.

L2G leveres i koffert med bæreveske, sikteplate, oppladbare batterier, lader og Twist 250 magnetisk smart adapter. 

Produkter

Vis priser inkl mva