Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Protimeter fuktpakke 1

Artikkelnr:
P17714-SM
Lagerstatus:
Pris:
9 450,00 kr
Antall:

Fuktpakke fra Protimeter som inneholder instrumentene Hygromaster 2 og Surveymaster 2.

Protimeter HygroMaster 2 er en fuktmåler som måler luftfuktighet (% RH), lufttemperatur, overflatetemperatur med laser (IR) og duggpunkt. Vi har lagt til et bakbelyst display, med et intuitivt brukergrensesnitt. Protimeter HygroMaster 2 er en avansert fuktmåler og er oppfølgeren til toppmodellen HygroMaster. Hygromaster 2 har helt nytt design, og en rekke fler funksjoner en forgjengeren. Instrumentet har et innebygd infrarødt termometer for måling av overflatetemperatur, og beregning av duggpunkt. Dette betyr at du kan peke laseren på overflaten, og instrumentet vil fortelle deg når det vil kondensere på overflaten. Dette er instrumentet for alle som driver med overflatebehandling, ventilasjon og inneklima.

Protimeter Surveymaster 2 er en kombinasjon av instrumentene Protimeter Mini og Protimeter Aquant. Den har en god søkefunksjon, og har også mulighet til å måle vektprosent i tre. Med de medfølgende veggelektrodene kan du også gjennomføre presise målinger lenger inn i trevirke.

Pakken inneholder følgende: Protimeter Hygromaster 2, Protimeter Surveymaster 2, Protimeter QuickStick (Sensor for måling av relativ luftfuktighet), piggprobe HD, veggelektroder 130mm og veske med plass-støpt skum.

Produkter

Vis priser inkl mva