Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Protimeter fuktpakke 2

Artikkelnr:
P17714-DM
Lagerstatus:
Pris:
6 900,00 kr
Antall:

Fuktpakke fra Protimeter som inneholder instrumentene Hygromaster 2 og Digital Mini.

Protimeter HygroMaster 2 er en fuktmåler som måler luftfuktighet (% RH), lufttemperatur, overflatetemperatur med laser (IR) og duggpunkt. Vi har lagt til et bakbelyst display, med et intuitivt brukergrensesnitt. Protimeter HygroMaster 2 er en avansert fuktmåler og er oppfølgeren til toppmodellen HygroMaster. Hygromaster 2 har helt nytt design, og en rekke fler funksjoner en forgjengeren. Instrumentet har et innebygd infrarødt termometer for måling av overflatetemperatur, og beregning av duggpunkt. Dette betyr at du kan peke laseren på overflaten, og instrumentet vil fortelle deg når det vil kondensere på overflaten. Dette er instrumentet for alle som driver med overflatebehandling, ventilasjon og inneklima.

Protimeter Digital mini er en praktisk og grei fuktmåler for treverk.  Instrumentet måler i vektprosent og med lysdioder.Protimeter Digital Mini kan hjelpe fagfolk i byggebransjen, som f.eks. entreprenører, takstmenn, boligbyggere og arkitekter. Instrumentet egner seg også godt til måling av ved.

Pakken inneholder følgende: Protimeter Hygromaster 2, Digital Mini, Protimeter QuickStick (Sensor for måling av relativ luftfuktighet), piggprobe og veske med plass-støpt skum.

Produkter

Vis priser inkl mva