Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Forstørr bilde
Pulsar Measurement IMP+
Pulsar Measurement IMP+

Pulsar Measurement IMP+

Artikkelnr:
IMP+
Nøyaktighet:
0.25%
Måleområde:
200mm til 10m
IP Rating:
IP67
Utsignal:
4-20mA - Oppløsning 5µA Aktiv og passiv
Lagerstatus:
Utsolgt

IMP enhetene er berøringsfrie nivåsensorer fra Pulsar Measurement som er designet for bruk der nøyaktig og pålitelig nivåindikasjon er nødvendig. De unike digitale ekko-prosess teknikkene som presenteres i IMP nivåsensorer, gjør enhetene perfekte for slurries, væsker, eller hvor som helst du trenger en visning som gir deg en nivåindikasjon eller analog utgang for å koble til ditt eksisterende anleggsstyringssystem eller for å drive en skjerm.

Det er flere måleområder tilgjengelige fra 200 mm til 10 m, og hver sensor kan kobles for 2- eller 3-leder drift. Alle IMP-alternativene har en LCD-skjerm og digital temperaturmåling og kompensasjon. Kombiner IMP nivåsensorene med PC Suite 4.0, og brukerne vil kunne laste ned, analysere og lagre ekkopprofiler, konfigurere sensorens parametere, installere ny fastvare og legge til en flytkurve for å konfigurere nivå til flyt-linearisering.

IMP nivåmåleenhetene er egnet for vann- og avløpsapplikasjoner, industriell nivåmåling, tanknivåmåling, lagerkontroll og helse- og sikkerhetsmessig overholdelse.

For å få mer informasjon om IMP nivåmålesensorer, ta kontakt med oss i dag.

Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies