Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Forstørr bilde
Pulsar Measurement REFLECT
Pulsar Measurement REFLECT
Pulsar Measurement REFLECT
Pulsar Measurement REFLECT
Pulsar Measurement REFLECT
Pulsar Measurement REFLECT
Pulsar Measurement REFLECT
Pulsar Measurement REFLECT
Pulsar Measurement REFLECT
Pulsar Measurement REFLECT
Pulsar Measurement REFLECT
Pulsar Measurement REFLECT

Pulsar Measurement REFLECT

Artikkelnr:
REFLECT
Nøyaktighet:
2mm
Måleområde:
8m eller 20m
IP Rating:
IP68 / NEMA 6P
Utsignal:
4-20mA
Kommunikasjon:
HART
Lagerstatus:
Utsolgt

REFLECT gir meget nøyaktig nivåmåling under de mest utfordrende forholdene.

REFLECT™ 2-tråds radarføleren gir nøyaktig nivå- eller volumovervåking av væsker og faste stoffer i kritiske måleanvendelser, og sikrer fullstendig trygghet med et produkt som krever minimal kompetanse og menneskelig inngrep, og dermed minimerer levetidskostnadene. Den presterer bedre enn produkter som hittil har krevd hyppig og kostbar manuell inngrep for å validere måleintegritet.

Nøyaktig, pålitelig og robust

De hermetisk forseglede Pulsar Measurement REFLECT™ nivåsensorer krever ingen rutinemessig service og tåler de tøffeste miljøene samtidig som de opprettholder nøyaktighet i nærvær av ekstremt støv, temperatur, fuktighet, trykk og kjemikalier. Den smale strålevidden på 6° og den unike innebygde DATEM-programvaren gjør at sensoren kan fokusere på det sanne nivået, og gir deg nøyaktige data du trenger for å ta beslutninger om driften din.

Unik og sikker Bluetooth- og webbasert app

REFLECT™ bruker en webbasert app for å gi deg en enkel og praktisk måte å endre parametere, få tilgang til trendrapporter og se ekko-spor. Den webbaserte appen er tilgjengelig via enhver enhet (PC, Android eller iOS). Når kontrollappen har lastet på enheten din, trenger du ikke bekymre deg for signalet. Bruk av en webbasert app betyr også at det ikke er noen regelmessige oppdateringer å installere - bare skann QR-koden, og du er klar!

Bluetooth er innebygd i REFLECT™ som standard, men for ekstra sikkerhet og trygghet for at bare autoriserte brukere kan få tilgang til enheten, er rekkevidden brukerdefinerbar. Brukere kan enkelt sette den maksimale signalkapasiteten til hver REFLECT™ til opptil 40 m (131,2 fot), avhengig av størrelsen på anlegget ditt.

Enkel installasjon

I "installasjonsmodus" sikrer REFLECTTILT™ optimal måling ved å bruke innebygde LED-lys for å signalisere når sensoren er nivå (i væskeapplikasjoner) eller gir den største signalkapasiteten (i faststoffapplikasjoner). I "driftsmodus" brukes disse lysene for å gi en tidlig indikasjon på en endring i måleintegriteten og for å gi tillit til nøyaktigheten av dataene dine.

REFLECTTILT™ benytter et NAMUR NE 107-basert trafikklys-system - et rødt lys betyr at noe må tas hånd om, gult er en tidlig advarsel om at noe kanskje ikke er helt riktig, og et grønt lys signaliserer at enheten fungerer optimalt. Installasjon og bruk av sensoren din har aldri vært så enkelt!

REFLECT-W-sensoren kan utstyres med en valgfri Front Nose Thread Adapter for direkte tilkobling til en prosess, og passer for både BSP- og NPT-tilkoblinger. Siden Reflect-W primært er designet for bruk i vann- og avløpsapplikasjoner, tilbyr Front Thread Adapter en pålitelig mekanisk tilkobling til både BSP- og NPT-gjenger. Imidlertid, for applikasjoner som krever lufttett tetting, vennligst kontakt oss for videre rådgivning.

Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies