Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Forstørr bilde
Pulsar Measurement Sludge Finder 2
Pulsar Measurement Sludge Finder 2

Pulsar Measurement Sludge Finder 2

Artikkelnr:
Sludge Finder 2
Nøyaktighet:
0,25% av avlest verdi eller 10mm
Måleområde:
300 mm til 10 m
IP Rating:
IP65/NEMA 4X
Utsignal:
4-20mA / 0-20mA - RS232
Kommunikasjon:
RS485 Modbus eller Profibus
Lagerstatus:
Utsolgt

Sludge Finder 2 gir pålitelig og kontinuerlig måling av slamdekkets nivå. Dette todelte systemet er spesifikt designet for måling av nivået til slamdekket, og opererer ved hjelp av ultralyd gjennom en væske. Sludge Finder 2 bruker pålitelige ekko-behandlingsalgoritmer for å identifisere grensesnittsnivået for slam ved hjelp av toppmoderne teknologi som kun finnes i dette apparatet.

Hvorfor Måle Slamnivået?

Kontroll av nivået til slamdekket er en avgjørende faktor i enhver prosess som inkluderer primære avsetningstanker, sekundære avsetningstanker og tertiære avsetningstanker med enten stasjonære eller bevegelige broer, renseanlegg,  eller systemer med sekvensiell partibehandling. Måling av slamdekkets nivå fungerer ved å måle avstanden mellom overflaten til slamdekket og vannnivået. Når slammet har nådd ønsket tetthet, vil den tilhørende kontrolleren deretter starte pumpene og pumpe slammet inn i fordøyelsesreaktorer, klart for neste behandlingssteg.

Effektiv måling av nivået til slamdekket kan hjelpe behandlingsanlegg for industrielle prosesser med å generere sin egen elektrisitet, sikre at pumpene brukes effektivt, sørge for at overskuddsslam ikke pumpes inn i våre lokale vannkilder, bidra til overholdelse av helse-, sikkerhets- og miljøforskrifter, og til slutt sikre at videre prosesser for håndtering av slam, som tykkere og avvanningsutstyr, fungerer optimalt med riktig konsentrasjon av slam.

Sludge Finder 2

Sludge Finder 2 er designet for vedlikeholdsfri drift. Sludge Finders Viper-sensor er en ultralydenhet som er senket like under overflaten på væsken. Et viskerblad sveiper overflaten på svingerens overflate, slik at den forblir ren. I tillegg har Sludge Finder 2 stk. 4-20 mA utganger for hver kanal, med mulighet for RS485-tilkobling ved bruk av Modbus- eller Profibus-kommunikasjon. Seks kontrollreléer er inkludert og kan tilordnes til hvilken som helst kanal. 

Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies