Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Forstørr bilde
Almemo 710 universelt måleinstrument/datalogger
Almemo 710 universelt måleinstrument/datalogger

Almemo 710 universelt måleinstrument/datalogger

Artikkelnr:
MA710
Inn-/utganger:
10 inn / 2 ut
Skjerm:
640x480 piksler, 5,7" kapasitiv
Presisjonsklasse:
AA
Internminne:
8 MB flash minne (1,5 millioner måleverdier)
Hastighet:
Opp til 500 måleoperasjoner pr. sek (mops)
Lagerstatus:
Utsolgt
Pris:
34 360 kr
Antall:

Almemo 710 har 10 fysiske innganger (med galvanisk skille), og kan måle opp til 100 parametere ved å kombinere ulike type følere. Dataloggeren har en stor 5,7-tommers berøringsfølsom skjerm som kan vise data grafisk som linje, stolpediagram etc. Instrumentet er oversiktlig, og har innebygde hjelpefunksjoner. Brukeren kan tilpasse egne menyer for visning av relevante parametre. Almemo 710 har 8 MB minne for lagring av måledata, og kan utvides med SD-kort for større lagringskapasitet. Instrumentet kan settes i dvalemodus for å spare batteri ved lengre måleperioder. Almemo 710 har en solid utførelse med gummikapsling for beskyttelse mot støt.

I den såkalte Almemo pluggen som forbinder føler og instrument, kan man blant annet programmere måleområde og kalibreringsdata. Pluggene kan leveres ferdig programmert, eller man kan gjøre dette selv via instrumentet og/eller PC. Almemo pluggen kan låses med passord. 710 støtter de nye D6/D7 digitale følerne fra Ahlborn som har egen høyoppløselig A/D-konverter for overføring av måleverdier til instrumentet i digitalt format. Dette betyr at deres nøyaktighet er upåvirket av instrumentet de kobles til, og at følerne kan kalibreres uavhengig av instrumentet de benyttes på. D6/D7 følerne kan kobles direkte til en PC via USB, eller settes opp som en del av et ALMEMO-nettverk via Ethernet.

Til Almemo 710 finnes et bredt utvalg av programvare hvor man kan kombinere ulike type diagrammer samtidig. De mest komplette versjonene har automatisk lagring til fil, alarmfunksjon, SMS alarmmelding og TCP/IP adressering.

Instrumentet leveres i solid plastkoffert med strømforsyning/lader, USB datakabel og testsertifikat.

Det finnes et meget stort utvalg av følere til Ahlborns instrumenter; ta kontakt for en løsning tilpasset din applikasjon.

Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies